CURS INICIACIÓ A L’EDUCACIÓ HOLÍSTICA


properes dates!

MARÇ 2105,     14-15 març

IniciacioEducacioHolistca2

CURS ESSENCIAL D’INICIACIÓ A L’EDUCACIÓ HOLÍSTICA

El curs és totalment pràctic i vivencial. Fent un recorregut pels conceptes de l’educació holística experimentarem que la saviesa interna neix simplement de ser profundament un mateix, de mostrar-se intensament i d’educar des de la Vida.

En aquest mòdul experimentem DES DE LA CREACIÓ I LA VIVÈNCIA :

– Les bases, el principis i els colors de la visió integral de l’Educació Holística. Quin és el pas per a anar d’una educació per a la vida a una educació des de la Vida ?

– La diferencia entre els dos sinònims holístic i integral. Com atendre de manera global a la persona en educació?

– Què significa que ser un mestre en l’educació holística es sortir a l’encontre d’un mateix.  Veurem i experimentarem  els  sorprenents resultats que té en la nostra vida aprehendre l’actitud quàntica que l’observador modifica i crea la realitat. El que m’envolta canvia quan prenc la total responsabilitat de cada acció i la meva percepció i actitud també

Amb una actitud educadora i de vida personal en què tot és senzill i possible. Una visió quàntica ens porta a un estat de percepció profunda més enllà de la complexitat aparent.

Cada cop serà més senzill educar i viure perquè  ja no és un procés unidireccional on els objectius curriculars són la fita, sino un procés d’acompanyar el despertar del potencial intern i el procés d’evolució de la consciència i ho podem viure i compartir tots junts.

A QUI VA DIRIGIT: a tota persona interessada en trobar respostes al moment de canvi educatiu i social , especialment mestres, educadors, pares i mares interessats en entendre el procés educatiu com un procés de vida-aprenentatge

LLOC: Barcelona

DURADA: dissabte 25 OCT de  9.30 a 20h   i   diumenge 26 OCT de 9.30 a 15h.

COST del mòdul: 135€ (cal ingressar 50€ de reserva de plaça, en cas de no poder assistir aquests diners quedaran en dipòsit per a properes formacions o monogràfics).

COST DE REPETICIÓ: 62€ per les persones que ja han participat en activitats de la Formació en Educació Holística. El curs és un punt de conexió amb persones que pensen com nosaltres i cada cop es crea una dinàmica diferent, creativa i nutridora.

Més informació i inscripcions al mail: educacio22@gmail.com o al Tel. 667 614 768

Aquest mòdul és necessari per participar a la formació en educació holística (està inclòs en el Bloc 1) i alhora és un pinzellada ràpida per a aquells que volen fer-hi un primer apropament ludo-vivencial. També és adequat com a complement per a aquelles persones que han realitzat altres formacions afins.

Sóc el mestre i el creador de la meva realitat
Redefinirem el rol del mestre des d’aquest nou paradigma amb el convenciment que el canvi comença per un mateix. Educant-me educo. Des de la mirada quàntica estem en un camp unificat d’energia, això implica que els canvis que fem en nosaltres mateixos repercuteixen en l’altre i per tant en tot el sistema.
De vegades no depèn de nosaltres canviar les circumstàncies externes però sempre podem canviar el nostre punt de vista.
Aquesta mirada quàntica descobreix camins, resol conflictes, canvia realitats, alliberant el potencial. Les veritables limitacions estan en les nostres creences del que és o no és possible.

Ser maestro es salir al encuentro de uno mismo. Ana Maria Gónzález Garza. 

Sóc únic i la font dels meus propis descobriments
Treball d’autoconeixement per saber com funcionem interiorment i d’aquesta manera treure el millor de nosaltres mateixos i prendre consciència dels nostres pensaments, emocions i comportaments.
Descobrir el procés que ens porta a entrar en connexió amb els nostres recursos interns i així trobar les pròpies solucions, assolir els objectius, enfortir els talents i posar-los al servei de la vida.
En un estat de plenitud de recursos, el nostre potencial s’expandeix, ens convertim en una font de creativitat, de recursos, estratègies, capacitats i noves opcions.

El que canviarà el sistema educatiu és la meva creativitat.

Despertar la Consciencia a través del Cos

Oferir oportunitats per descobrir les connexions existents entre la ment, les emocions i el cos físic, i per trobar maneres d’integrar aquestes diferents parts en un tot més harmònic, organitzat al voltant del centre més profund de l’ésser.

Oferir  a les persones l’oportunitat de conèixer-se millor practicant l’actitud de ser testimoni d’un mateix, explorant la complexitat de l’ésser humà, trobant maneres d’integrar i harmonitzar aquesta  d’una forma experiencial, harmònica i moltes vegades divertida.

A través d’exercicis divertits i jocs ajuda, tant a nens com a adults, a autodescobrir-se i desenvolupar:

  • Capacitat d’escoltar i comprendre el que es diu.
  • Autocontrol.
  • Capacitat de focalitzar l’atenció i d’estar present.
  • Agudesa dels sentits.
  • Llibertat i fluïdesa de moviment.
  • Habilitat de comunicar-se amb els altres.
  • Un contacte amb els companys respectuós i sensible.
  • Una imatge sana d’ells mateixos.
  • Confiança.
  • Memòries subjectives de relaxació i tonicitat.

Un camino para fomentar la concentración, la relajación y el autoconocimiento. Aloka Martí iJoan Sala

Algunes de les activitats tenen diverses coses en comú amb altres disciplines. La clara intenció en l’educació holística es  oferir i acompañar la possibilitat d’entrar en contacte amb l’ésser interior més profund, resigni ficant l’educació en un procés de vida-aprenetatge.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *