Cargando Eventos
Buscar Eventos

Navegación entre vistas de Eventos

Próximos Eventos

Eventos Lista de Navigation

octubre 2019
Gratuito

Taller introductorio EDUCACIÓN HOLISTICA Y ATB

octubre 12 @ 10:00 am - noviembre 3 @ 1:00 pm
C/ San Agusti 20 Girona, c/ San Agusti 20
Girona,
+ Google Map

Una visió integral, creadora, creativa, sistèmica i sostenible que promou activament el canvi començant per un/a mateix/a, la mirada cap a l’interior com a principal factor transformador, el silenci i la pausa com espai regenerador i la saviesa interna i l’alegria d’aprendre com l’estat natural de l’ésser.

Explorar el nous models d’aprenentatge des d’una perspectiva holística de la persona, amplia el sentit de prioritzar el respecte al nostre interior i les respostes que aquest ens ofereix i ens obre una nova comprensió de la nostra capacitat creativa i creadora.

Avui, en el moment en que la humanitat està esmerçant més recursos en ciència , tecnologia i educació, tenim a les nostres mans la capacitat de redefinir i posar en pràctica noves relacions de l’ ésser humà amb si mateix, amb els altres, l’entorn i el planeta.

Más Información »

Mòdul 1 Educació Holistica i ATB: Pedagogia, la de SÍ. Sóc la font dels meu propis descobriments.

octubre 25 @ 7:00 pm - octubre 27 @ 2:00 pm
C/ San Agusti 20 Girona, c/ San Agusti 20
Girona,
+ Google Map

Mòdul 1 (25-26-27 octubre): Pedagogia,  la de SÍ. Sóc la font dels meu propis descobriments. Mòdul 2 (22-23-24 novembre): Educar des de la Vida, des del Ser, entrar a la trobada d’un mateix per educar. Mòdul 3 (13-14-15 desembre): Educació Holística, integrar les múltiples dimensions de la existència humana. Un fer i un sentir-se connectat. Mòdul 4 (10-11-12 gener): Les eines, el cos, el moviment, la energia i l’emoció. Desvetllar la consciencia a través del cos. Mòdul 5( 21-22-23 febrer): La mirada, cap en dins, Diàleg del Cor. Afinant la sensibilitat,  l’escolta, la pausa i el…

Más Información »
+ Export Events